Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Курячий рулет по-домашньому – простий рецепт

0
55

Курячий рулету по-домашньому - рецепт, з курячої грудки, стегенець і сердечок і приготувати його зовсім неважко. Головна фішка рецепта - спеції і приправи. Фенхель, копчена паприка, часник і сушений чилі вдало поєднуються з курочкою, а сушена морква прикрасить виріб не тільки смаком, але і додасть краси. Новорічні рецепти не обов'язково повинні містити рідкісні заморські інгредієнти, часто з найбільш банальних продуктів виходить кулінарний шедевр, якщо постаратися ще й приготувати з любов'ю.

Домашний куриный рулет в духовке
Курячий рулет по-домашньому

Для приготування курячого рулету по-домашньому вам знадобиться якісний пергамент для випічки і фольга. Вибирайте широкі рулони, в них простіше упаковувати фарш.

  • Час приготування: 1 година 20 хвилин
  • Кількість: 1 кг

Інгредієнти для курячого рулету по-домашньому

  • 1 куряча грудка;
  • 2 стегенця;
  • 0,35 г сердечок;
  • 2 ч. Л. сушеного зеленого чилі;
  • 2 ч. Л. копченої паприки;
  • 1 ч. Л. насіння фенхелю;
  • 2 ст. л. сушеної моркви;
  • 3 зубці часнику;
  • 150 мл молока або вершків;
  • морська сіль.

Спосіб приготування курячого рулету по-домашньому

Підготуємо м'ясні продукти - все ретельно вимиємо, видалимо зайве, обсушити. Вибираємо курячу грудку середнього розміру і два великих окосту. Замість двох окостів можна взяти чотири стегна. Поєднання білого і червоного м'яса в таких пропорціях дає чудовий смак.

Моем куриное мясо и сердечки
Моєму куряче м'ясо і сердечка

Знімаємо з грудки і ніжок шкіру. Гострим ножем зрізаємо з кісточок м'ясо. Шкіру нарізаємо дрібно, так як вона досить важко перемелюється навіть в потужному блендері. Біле м'ясо ріжемо крупно, з червоного м'яса прибираємо жили і сухожилля, також нарізаємо великими кубиками.

Очищаем куриное мясо от кожи и костей
Очищаємо куряче м'ясо від шкіри і кісток

Відправляємо нарізане м'ясо і курку з блендер, додаємо очищені зубчики часнику і молоко. Перемелюємо інгредієнти до отримання гладкого, однорідного фаршу.

Викладаємо фарш в глибоку миску.

Измельчаем мясо с добавлением чеснока и молока
Подрібнюємо м'ясо з додаванням часнику і молока

Далі додаємо приправи і наповнювачі. Спочатку насипаємо морську сіль. Я на таку кількість інгредієнтів кладу 4 чайні ложки великої морської солі (без гірки), але у кожного свій смак.

Потім насипаємо пластівці копченої паприки і сушений зелений чилі. Насіння фенхелю нагріваємо на сухій сковороді, трохи товчемо в ступі, насипаємо в фарш.

Добавляем специи
додаємо спеції

Курячі сердечка розрізаємо, видаляємо згустки крові, зрізаємо все зайве. Потім нарізаємо сердечка тонкими скибочками, додаємо в миску з фаршем.

Добавляем в фарш нарезанные тонкими ломтиками куриные сердечки
Додаємо у фарш нарізані тонкими скибочками курячі сердечка

Насипаємо в миску сушену моркву. Раджу використовувати саме сушену моркву, яка при запіканні стане яскравою, збереже смак, і буде святково і апетитно виглядати в розрізі рулету.

Добавляем сушёную морковь
Додаємо сушену моркву

Беремо якісний пергамент для випічки. Глянсову сторону паперу змащуємо оливковою олією. Викладаємо фарш на папір.

Выкладываем фарш для куриного рулета на пергамент
Викладаємо фарш для курячого рулету на пергамент

Папір звертаємо разом з вмістом, формуємо товсту і довгу "цукерку". Потім пакуємо рулет в кілька шарів харчової фольги, краю фольги згортаємо джгутом.

Заворачиваем фарш в пергамент и затем в фольгу
Загортаємо фарш в пергамент і потім в фольгу

Нагріваємо духовку до 160 градусів за Цельсієм. Розміщуємо деко з курячим рулетом в центр духової шафи. Запікаємо приблизно 1 годину.

Ми залишаємо курячий рулет в упаковці до повного охолодження.

Запекаем домашний куриный рулет в духовке
Запікаємо курячий рулет по-домашньому в духовці

Розгортаємо фольгу і папір, нарізаємо курячий рулет порційно і подаємо до святкового столу.

Домашний куриный рулет в духовке
Курячий рулет по-домашньому

Курячий рулету по-домашньому в духовці готовий. Готуйте до свята смачні домашні частування!

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here