Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Густий суп-гуляш з гірким перцем

0
348

Цей чудовий суп-гуляш не раз виручить вас, коли потрібно буде приготувати ситне перша страва для близьких і рідних. Гіркий перець надає страві гостроту, що гарантує успіх супу серед чоловічої частини вашої родини. Зберігайте рецепт і частіше радуйте своїх коханих!

Густий суп-гуляш з гірким перцем

знадобиться:

  • 750 мл яловичини
  • 1 кг картоплі
  • 100 г жиру (можна свинячого)
  • 1 цибулина
  • по 2-3 солодких перцю і помідори
  • 1/2 стручка гіркого перцю
  • по 1/2 ч. л. сухого майорану, меленого чорного і червоного перцю
  • 1 ст. л. борошна
  • 1 ст. л. солі
  • 30 мл сухого вина
  • вершкове масло для смаження
  • м'ята для прикраси

приготування:

  1. Дрібно нарізану цибулю обсмажити в розігрітому жирі. Зняти сковорідку з вогню, посипати лук червоним перцем, перемішати, додати нарізане невеликими шматками м'ясо і спеції.
  2. Влити в сковорідку трохи води і тушкувати м'ясо з цибулею, помішуючи, близько 15-20 хв. Як тільки вода в сотейнику почне википати, долити ще води, щоб вона повністю покривала м'ясо, або, за бажанням, вина. Накрити сотейник кришкою, зменшити вогонь і тушкувати м'ясо ще близько 40 хв.
  3. Картоплю нарізати крупно, солодкий перець - квадратиками, помідори - часточками.
  4. Як тільки м'ясо стане м'яким, додати картоплю і перець, а ще через 10 хв - помідори. Все залити 2 л води і варити до повної готовності м'яса.
  5. Борошно обсмажити на вершковому маслі, розвести водою. Гіркий перець нарізати дрібно, потовкти у ступці. Борошно, гіркий перець, майоран і мелений чорний перець додати в суп в кінці приготування, перемішати. Ще раз довести гуляш до кипіння і зняти з вогню. Дати супу настоятися протягом 5-10 хв і подати на стіл.

Час приготування: 1 год 30 хв

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here