Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Курячі ковбаски з грибами

0
130

Курячі ковбаски з грибами - блюдо просте, але смачне і гарне, тому підходить не тільки для повсякденного меню. З належним гарніром і соусом цю ковбасу можна подати на святковий стіл або до недільного сімейного обіду. Мені подобається цей рецепт своєю простотою - завжди приємно покращити півгодини вільного часу, поки блюдо "сидить" в духовці. На збірку продуктів і розігрів духової шафи йде не більше 10 хвилин. Потім залишається чекати і принюхуватися до обладнаний ароматів, які спекотне поширює по всій кухні.

Куриные колбаски в духовке с грибами
Курячі ковбаски з грибами

Салат зі свіжих овочів відмінно підійде до ковбасок з грибами, його можна порубати прямо перед подачею. Додайте до цього буханку свіжого хліба з хрусткою скоринкою і кухоль холодного пінного пива - і життя хороша!

  • Час приготування: 40 хвилин
  • Кількість порцій: 3

Інгредієнти для курячих ковбасок з грибами

  • 6 курячих ковбасок;
  • 2 головки ріпчастої цибулі;
  • 1 стакан лисичок;
  • 2 стручки перцю чилі;
  • 1 ст.л. сушеної моркви;
  • 2 ч.л. копченої паприки;
  • сіль, масло, перець.

Спосіб приготування курячих ковбасок в духовці з грибами

Ріпчасту цибулю нарізаємо товстими кільцями. Деко з високим бортиком або форму для запікання змащуємо маслом для смаження. Викладаємо нарізану цибулю на дно форми. Лучок послужить своєрідною подушкою, яка не дозволить пригоріти ковбасок. Не шкодуйте цибулю, чим більше, тим смачніше!

Выкладываем нарезанный лук на дно формы
Викладаємо нарізану цибулю на дно форми

На цибулю кладемо ковбаски в один ряд. Розрізати їх не потрібно, це можна зробити, коли вони будуть готові.

На лук кладём колбаски в один ряд
На цибулю кладемо ковбаски в один ряд

Свіжі лисички замочуємо на кілька хвилин у холодній воді, щоб Отмока сміття. Потім промиваємо гриби в друшляку. Дрібні лисички залишаємо цілими, великі розрізаємо на 2-4 частини. Додаємо гриби в форми до решти інгредієнтів.

Один стручок чилі нарізаємо кільцями, другий розрізаємо вздовж навпіл. Якщо гостра їжа вам не підходить, то цей крок рецепта потрібно пропустити.

Посипаємо курячі ковбаски з грибами сушеної морквою і копченої паприкою, солимо до смаку. Сушені овочі (перець, морква, пастернак) добре поєднуються з запеченими м'ясом і птицею - шматочки сушених овочів вбирають виділяється сік і розбухають.

Добавляем грибы
додаємо гриби
Один стручок чили нарезаем колечками, второй разрезаем вдоль пополам
Один стручок чилі нарізаємо кільцями, другий розрізаємо вздовж навпіл
Посыпаем блюдо сушеной морковью и копченой паприкой, солим по вкусу
Посипаємо блюдо сушеної морквою і копченої паприкою, солимо за смаком

Форму щільно вкриває декількома шарами фольги. Розігріваємо духову шафу до температури 170 градусів за Цельсієм.

Укрываем несколькими слоями фольги
Вкриваємо декількома шарами фольги

Ставимо форму з курячі ковбасками в розпечену духовку, готуємо 35 хвилин. Можна за 10 хвилин до готовності зняти фольгу і підрум'янити страву під грилем.

При запіканні під фольгою, якщо ви стикалися багато соку і жир. Хороший кухар ніколи не упустить можливість приготувати на основі цих інгредієнтів шикарний соус.

Для соусу потрібно підсмажити на сковороді столову ложку пшеничного борошна до золотистого кольору. Потім влити підливу з дека і додати пару столових ложок сметани або вершків. Довести до кипіння, уварити на слабкому вогні 5 хвилин.

Готовим 35 минут
Готуємо 35 хвилин

На стіл курячі ковбаски з грибами подаємо гарячими. На гарнір можна зробити салат зі свіжих овочів або картопляне пюре.

На стол куриные колбаски с грибами подаём горячими
На стіл курячі ковбаски з грибами подаємо гарячими

Смачного! До речі, курячі ковбаски можна готувати з замороженими лисичками або з печерицями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here