Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Млинці з зеленою цибулею

0
149

Цибулеві млинці - смачні млинці на кефірі з зеленою цибулею. Важко придумати щось більш просте, ніж млинці з зеленою цибулею. Вони готуються всього за півгодини, залишається тільки згорнути трубочкою і подати до столу. Всередину трубочки можна покласти будь-яку начинку - сосиску, соус або зелень: фантазуйте, щоб отримати різні смаки і радувати близьких простий домашньою їжею.

Блины с зелёным луком
Млинці з зеленою цибулею
  • Час приготування: 30 хвилин
  • Кількість порцій: 2

Інгредієнти для млинців з зеленою цибулею

  • 200 мл кефіру або кислого молока;
  • яйце;
  • 80 г зеленої цибулі;
  • 150 г пшеничного борошна;
  • 50 г вівсяних пластівців;
  • 5 г соди;
  • 30 мл оливкової олії;
  • 20 г вершкового масла;
  • 100 г сметани;
  • пучок кропу;
  • сіль, рослинне масло для смаження.

Спосіб приготування млинців з зеленою цибулею

У глибоку миску наливаємо кефір або кисле молоко, підходять навіть сильно перекислим молочні продукти. Якщо у вас трохи прокисла сметана, то вона теж підійде для цього рецепта, з нею вийдуть дуже пишні млинці.

Наливаем в миску кефир
Наливаємо в миску кефір

Додаємо приблизно чайну ложку крупної солі і сире яйце, перемішуємо, щоб яйце і кефір з'єдналися, а сіль розчинилася.

Добавляем соль и яйцо. Перемешиваем
Додаємо сіль і яйце. перемішуємо

Дрібно рубаємо зелений лук, його кількість може бути будь-яким, але зазвичай чим більше, тим смачніше.

Добавляем нарезанный зелёный лук
Додаємо нарізану зелену цибулю

Насипаємо пшеничне борошно і соду, щоб млинці вийшли повітряними, борошно краще просіяти через дрібне сито, це її розпушити.

Добавляем просеянную муку и соду
Додаємо просіяне борошно і соду

Додаємо вівсяні пластівці, наливаємо оливкову олію. Замішуємо тісто, інтенсивно перемішувати його не потрібно, достатньо розмішати так, щоб не залишалося грудок борошна.

Добавляем овсяные хлопья и растительное масло. Перемешиваем
Додаємо вівсяні пластівці і рослинне масло. перемішуємо

Відразу ж випікаємо млинці з зеленою цибулею. Нагріваємо чавунну сковороду, змащуємо олією для смаження. Для одного млинчика досить 2-3 повних столових ложок тесту.

Выпекаем блины с зелёным луком
Випікаємо млинці з зеленою цибулею

Печемо млинці по 3 хвилини з кожного боку до золотисто-коричневого кольору, складаємо стопкою, змащуємо вершковим маслом.

Готовим сметанный соус для блинов
Готуємо сметанний соус для млинців

Для млинців з зеленою цибулею робимо соус - дрібно рубаємо пучок кропу, кладемо цю зелень в ступку, додаємо сіль за смаком, розтираємо до появи зеленого соку. Змішуємо розтертий кріп і сметану.

Блины с зелёным луком и сметанным соусом
Млинці з зеленою цибулею і сметанним соусом

На середину млинчика з зеленою цибулею наливаємо кроповий соус, кладемо кілька пір'я цибулі, звертаємо трубочкою і сколюємо бамбуковими шпажками. Відразу подаємо до столу.

Млинці з зеленою цибулею готові. Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here