Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Смачний суп-гуляш на міцному бульйоні

0
122

Якщо на обідньому столі є суп, значить, сім'я буде сита - незаперечний постулат досвідченої господині. І новий рецепт наваристого супчику завжди для неї відрада. Пропонуємо вам рецепт супу-гуляшу з яловичини з зеленою квасолею і помідорами. Його головна особливість в тому, що готується він на міцному м'ясному бульйоні без додавання картоплі. Смачного!

Суп-гуляш з яловичини. Суп-гуляш з яловичини.

знадобиться:

На 4 порції:

  • 600 г яловичого гуляшу,
  • 4 цибулини,
  • 3 ст. ложки рослинної олії,
  • 0,5 пучка чебрецю,
  • 500 мл міцного м'ясного бульйону,
  • 200 г зеленої квасолі (можна замороженої),
  • сіль,
  • 4 помідори,
  • мелений чорний перець,
  • каєнський перець.

приготування:

  1. Великі шматки яловичини розрізати на більш дрібні. Лук очистити і нарізати часточками. 2 ст. ложки рослинної олії розігріти в великому сотейнику і обсмажити в ньому на сильному вогні з усіх боків м'ясо. Додати цибулю і згасити.
  2. Чебрець обполоснути і обсушити на паперовому рушнику. Листочки обірвати і підмішати до м'яса. Влити бульйон і 500 мл води. Довести до кипіння і тушкувати під кришкою на середньому вогні 60 хвилин.
  3. Квасолю відварити в підсоленій воді протягом 8-10 хвилин. Помідори підготувати, великі розрізати на 8 частин. Час, що залишився рослинне масло розігріти в сковороді і злегка обсмажити помідори (1-2 хвилини).
  4. Квасоля, слив воду, покласти разом з помідорами в суп. Трохи поварити, посолити, поперчити і приправити кайенским перцем. Суп-гуляш подати гарячим з шматочками свіжого білого хліба.

Час приготування: 30 хвилин. В одній порції 370 ккал. Білки - 30 г, жири - 26 г, вуглеводи - 4 м

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here