Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Паштет з оселедця з плавленим сиром

0
342

Рибний паштет для бутербродів - смачна намазки на хліб, яку без зусиль можна приготувати навіть не маючи ніякого кулінарного досвіду! Паштет з оселедця з плавленим сиром, морквою і кропом буде добре зберігатися в холодильнику, і ви зможете легко приготувати собі швидкий перекус в будь-який час, маючи під рукою шматочок свіжого хліба.

Паштет из селёдки с плавленым сыром
Паштет з оселедця з плавленим сиром

Ви можете використовувати для приготування готову солону рибу або посолити оселедець в домашніх умовах. Для рецепта паштету з оселедця з плавленим сиром також підходить скумбрія або горбуша.

  • Час приготування: 20 хвилин
  • Кількість: 1 банка місткістю 500 мл

Інгредієнти для паштету з оселедця з плавленим сиром

  • 400 г слабосоленого оселедця;
  • 200 г моркви;
  • 100 г вершкового масла;
  • 150 плавленого сиру;
  • пучок кропу;
  • чорний перець, сіль морська.

Спосіб приготування паштету з оселедця з плавленим сиром

Для цього рецепта підходить будь-яка слабосолона оселедець. Я раджу солити її в домашніх умовах - клопоту ніяких, але зате повна гарантія якості. Ось як просто посолити оселедець. Беремо заморожену рибу, відрізаємо голову і хвіст, видаляємо нутрощі, ретельно промиваємо під краном.

Розрізаємо рибину на три частини, кладемо в чисту скляну банку. Додаємо 3 чайних ложки солі, листочок лавра і зерна гірчиці. Наливаємо холодну кип'ячену воду і столову ложку оцту 9%, прибираємо в холодильник. Через 3-4 дні у вас на столі якісна риба домашнього посолу.

Засаливаем селёдку
засолюють оселедець

Проводимо гострим ножем уздовж хребта, знімаємо шкірку. Поділяємо навпіл, видаляємо скелет і дрібні видимі кісточки.

Разделываем рыбу
Обробляє рибу

Тепер, коли риба обробити на філе, можна готувати паштет.

Рубим мелко филе селёдки
Рубаємо дрібно філе оселедця

Кладемо шматочки філе на обробну дошку, гостро відточеним ножем нарізаємо його дуже дрібними кубиками.

Не раджу використовувати блендер, виходить в'язка маса.

Нарезаем и бланшируем морковь
Нарізаємо і бланшируємо моркву

Морквину шкребти, нарізаємо кружечками, відправляємо в каструлю з киплячою водою. Бланшуємо 5-8 хвилин, щоб вона стала м'якою, потім відкидаємо на сито, охолоджуємо.

Натираем морковь
натираємо моркву

Бланшировану моркву натираємо на дрібній тертці, відправляємо в миску до нарізаною оселедця.

Добавляем плавленый сыр
Додаємо плавлений сир

Тепер додаємо плавлений сир. Його сорт вибирайте на свій смак, але пам'ятайте, що будь-яка риба із сімейства оселедцевих володіє досить сильним запахом, тому аромат сиру навряд чи зможе його перебити і дорогий сорт просто загубиться на цьому тлі.

Нарізаємо сир дрібно або просто поділяємо руками на невеликі шматочки, додаємо в миску.

Добавляем мягкое сливочное масло
Додаємо м'яке вершкове масло

Розм'якшене вершкове масло (жирність не менше 82%) нарізаємо кубиками, додаємо до решти інгредієнтів.

Добавляем зелень укропа
Додаємо зелень кропу

Залишається тільки приправити всі наші продукти дрібно порубаним кропом. Гілочки обриваємо, рубаємо, додаємо в миску.

Перемешиваем все ингредиенты до однородной массы
Перемішуємо всі інгредієнти до однорідної маси

Ретельно розминаємо і перемішуємо продукти виделкою або столовою ложкою до отримання однорідної маси. Якщо вам до смаку гладка консистенція паштету, то всі інгредієнти можна перемолоти в кухонному комбайні. Але, на мій погляд, принадність домашньої їжі полягає в тому, що ми бачимо що їмо! Тому якщо у вашому паштет попадуться невеликі шматочки риби, моркви або сиру, нічого поганого в цьому немає.

Паштет из селёдки с плавленым сыром
Паштет з оселедця з плавленим сиром

Паштет з оселедця з плавленим сиром прибираємо в холодильник, приблизно через 30 хвилин можна робити бутерброди.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here