Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Плетінка з рибного філе з овочевим соусом

0
57

Звичайне дієтичне блюдо можна перетворити на справжній шедевр. Секрет полягає в оригінальній подачі. Відварна риба під овочевим соусом і з рисом на гарнір готується просто, а виглядає приголомшливо. Спробуйте самі і переконайтеся! Плетінка з рибного філе з овочевим соусом / Плетінка з рибного філе з овочевим соусом.

Вам знадобиться:

  • 4 рибних філе (наприклад, судака),
  • 1 лимон,
  • сіль, мелений чорний перець,
  • 2 моркви,
  • 2 цибулини,
  • 1 лавровий лист,
  • 1 ст. ложка вершкового масла
  • 100 мл вершків,
  • 2 ч. Ложки крохмалю,
  • 1 ст. ложка тертого хрону з майонезом,
  • 2 ст. ложки рубаної зелені.

приготування

1. Філе вимити, обсушити і розрізати кожне уздовж навпіл. Смужки переплести між собою і з'єднати в кільце. Скріпити кінці дерев'яними зубочистками. Скропити соком лимона, посолити і поперчити. крок 1 Крок 1. Готуємо рибне філе 2. Цибулю і моркву очистити, крупно нарізати, залити 300 мл холодної води, додати лавровий лист, вершкове масло і довести до кипіння. Покласти рибу, варити 7 хвилин. крок 2 Крок 2. Готуємо овочі 3. Дістати рибу і лавровий лист шумівкою. З овочів зробити пюре, додати вершки, крохмаль і хрін. Посолити і поперчити. крок 3 Крок 3. Робимо соус Отриманим соусом полити рибу, посипати зеленню. На гарнір подати відварний рис і свіжі овочі, також добре підійде брокколі, приготована на пару.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here