Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Пиріг по-селянськи з сиром і копченостями

0
153

Не знаєте, що подати до чаю на вихідних? - Спечіть пиріг з начинкою з сиру і копченостей на нашу рецептом. Інгредієнти і спосіб приготування прості, так що будь-який бажаючий зможе впорається з цим кулінарної завданням. Навчіться готувати швидко і смачно!

Вам знадобиться:

На 6 порцій Для тіста:

  • 1,5 склянки борошна
  • 0,25 склянки молока
  • 100 г вершкового масла
  • 2 яйця
  • сіль за смаком
  • масло для випікання

Для начинки:

  • 200 г будь-якого тертого сиру
  • 150 г будь-якого копченого м'яса або птиці
  • 3 яйця

приготування:

  1. Замісити тісто. Білки відокремити від жовтків. Підмішати в просіяне борошно жовтки, розм'якшене вершкове масло, сіль і склянку борошна. Поступово додаючи борошно, вимісити еластичне тісто.
  2. Жароміцних форму змастити маслом. Розкачати тісто за розміром жароміцної форми, укласти в форму, формуючи бортики.
  3. Приготувати начинку. Копченості дуже дрібно нарізати і змішати з половиною натертого сиру. Викласти начинку на тісто.
  4. Духовку розігріти до 180 ° С. Яйця збити, додати до них залишився сир, все добре перемішати. Потім вилити суміш на начинку, помістити пиріг в духовку і випікати протягом 35 хв.

Час приготування: 1 год 20 хв. В одній порції 210 ккал.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here