Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Рулетики з червоної риби

0
157

Блюдо перетворюється на справжній делікатес, якщо воно готується з дорогих продуктів. Ось і червона риба, що не часта гостя на наших столах, вже неодмінно повинна з'явиться тут на свято. Не скупіться і обов'язково приготуйте оригінальні рибні рулети для своєї сім'ї в новорічні свята. Яблуко і лимон в начинці надають страві пікантності. Пробували, знаємо!

Оригінальні рибні рулети / Оригінальні рибні рулетики.

знадобиться:

На 4 порції:

  • 500 г філе сьомги або форелі,
  • 1 кисло-солодке яблуко,
  • 3 ст. ложки лимонного соку,
  • 2 ст. ложки хрону,
  • 1 авокадо,
  • 70 г кропу,
  • сіль за смаком.

приготування:

  1. Яблуко вимити, очистити від шкірки, видалити серцевину, м'якоть натерти на тертці. Кріп вимити, обсушити й подрібнити. Авокадо вимити, очистити від шкірки, видалити кісточку, м'якоть подрібнити в блендері. Змішати яблука, авокадо, кріп і хрін.
  2. Філе риби вимити, обсушити, розрізати на тонкі пластини, шириною 4-5 см. Скропити соком лимона. Викласти на філе начинку, згорнути рулетами, закріпити зубочистками. Злегка присолити і загорнути у фольгу.
  3. Духовку розігріти до + 200 ° С. На деко викласти рулети і запікати 15 хвилин. Прикрасити часточкою лимона.

Час приготування: 1 год. В одній порції 285 ккал. Білки - 24 г, жири - 12 г, вуглеводи - 10 г.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here