Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Рибний пиріг

0
246

Чарівний запах рибного пирога наповнить ваш будинок і важко повірити, що для його приготування знадобиться всього нічого: борошно, дріжджі і жирна морська риба. Найпростіший варіант начинки для рибного пирога це макрель або скумбрія. Потрібно щоб риба в цьому пирозі тримала форму, тобто м'ясо її має бути щільним і не розвалюватися при варінні, тоді зріз пирога вийде дуже рівним і красивим.

Рыбный пирог
Рибний пиріг

Важливо! Посмажте для рибного пирога побільше ріпчастої цибулі і не пошкодуйте мелений чорний перець - це додасть начинці пікантний аромат.

Намагайтеся помістити рибу так, щоб краї тіста піднімалися приблизно на 1.5-2 сантиметра вгору. Якщо отвори в кіски будуть розташовуватися низько, то сік з начинки рибного пирога під час випічки витече на деко.

Можна зробити "рибі" очі з оливок або горошин чорного перцю.

  • Час приготування: 2 год
  • Кількість: 2 великих пирога

Інгредієнти для рибного пирога

Для тіста:

  • 10 г пресованих дріжджів;
  • 165 мл води;
  • 6 г цукру;
  • 4 г солі;
  • 300 г пшеничного борошна;
  • 15 г оливкової олії;
  • 1 яйце.

Для начинки:

  • 2 макрелі (скумбрії) середнього розміру;
  • 4 цибулини;
  • спеції.

Спосіб приготування рибного пирога

Готуємо тісто. У підігрітою приблизно до 35 градусів за Цельсієм воді розчиняємо цукор і пресовані дріжджі. Я просто наливаю гарячу воду з крана, хоча багато, ймовірно, мене засудять. Коли на поверхні з'являться бульбашки дріжджів, додаємо розчин в просіяне борошно, змішане з сіллю і замішуємо тісто.

Замешиваем тесто
замішуємо тісто
Добавляем в тесто масло и ставим отдыхать
Додаємо в тісто олію і ставимо відпочивати
Даём тесту подняться
Даємо тісту піднятися

Виливаємо в миску оливкове масло, добре обмазуємо їм колобок тесту. Закриваємо миску плівкою. Тісто буде рости в теплому місці 50 хвилин.

Обминали тісто і збираємо в нього всі залишки масла з миски. Готовий колобок виходить м'яким, еластичним і неймовірно приємним на дотик.

Очищаем рыбу и тушим с овощами
Очищаємо рибу і тушкуємо з овочами

Поки тісто росло, зробимо начинку. Макрель або скумбрію очищаємо від голів, нутрощів і плавників. Обов'язково видаляємо темну смужку крові, розташовану вздовж хребта. У глибоку сковороду наливаємо трохи холодної води, додаємо сіль, цибуля, насіння фенхелю, трави і лавровий лист. Після того, коли вода закипить, готуємо 10 хвилин, закривши кришкою.

Мелко порезанный лук томим в оливковом масле. Затем выкладываем на половинку макрели
Дрібно порізану цибулю млоїмо в оливковій олії. Потім викладаємо на половинку макрелі

Остужаем макрель в бульйоні. Відокремлюємо хребти, видаляємо всі кістки. Погодьтеся, не дуже приємно діставати рибні кісточки з готового пирога. Тому ретельно перевірте, чи не залишилося дрібних кісток вздовж хребта. Дрібно порізану цибулю млоїмо в оливковій олії з меленим чорним перцем і сіллю до прозорості. Потім викладаємо щедру порцію лука на половинку макрелі.

Закрываем рыбу второй половинкой, слегка сжимаем
Закриваємо рибу другою половинкою, злегка стискаємо

Закриваємо рибу другою половинкою, злегка стискаємо. До речі, молочко і ікру також можна відварити в бульйоні і викласти в середину рибки.

Раскатываем тесто. В середину укладываем макрель
Розкачуємо тісто. В середину укладаємо макрель

Стіл присипаємо борошном. Розкачуємо тісто (товщина шару приблизно 1 см). В середину шматка укладаємо макрель. Краї тесту надрезаем, залишаючи біля риби, що не розрізані поля. Я зазвичай роблю це кравецькі ножицями.

Заворачиваем кусок теста на рыбу. После заплетаем косичку из теста
Загортаємо шматок тіста на рибу. Після заплітаємо косичку з тіста

Спочатку загортаємо шматок тіста на рибу (там, де була голова). Після заплітаємо косичку з пелюсток тесту, так як показано на фотографії. "Хвіст" можна фігурно нарізати ножицями. Викладаємо рибні пироги на деко, злегка присипаний пшеничним борошном. Змащуємо сирим жовтком. Ми залишаємо на 20 хвилин в теплі.

Печём рыбный пирог 18 минут при температуре 210 °C
Печемо рибний пиріг 18 хвилин при температурі 210 ° C

Печемо рибний пиріг 18 хвилин. Температура 210 градусів за Цельсієм. Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here