Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Рибний суп з секретним інгредієнтом – записуйте рецепт

0
80

Готувати потрібно просто, але різноманітно - це головний секрет досвідченої господині. Ось і звичайний рибний супчик можна приготувати на сирку і тим самим привнести нову нотку в звичне блюдо. Дивіться, як він готується і відтворюйте шедеври кулінарного мистецтва у себе на кухні. Успіх серед домочадців вам забезпечений! Сирний суп з рибою / Сирний суп з рибою.

знадобиться:

  • 400 г філе лосося (або інший червоної риби),
  • 3-4 великих бульби картоплі,
  • 1 цибулина,
  • 1 морква,
  • 100 г плавленого сиру,
  • сіль, мелений чорний перець,
  • лавровий лист,
  • 2 ст. ложки рослинної олії,
  • рубана зелень для прикраси,
  • 4 скибочки житнього або бородинского хліба.

приготування:

  1. Ріпчасту цибулю очистити і гострим ножем нарізати тонкими півкільцями. Морква вимити, очистити, розрізати уздовж навпіл і нашаткувати соломкою. Рослинна олія розігріти в сковороді з антипригарним покриттям, викласти цибулю і моркву, помішуючи, пасерувати близько 5 хвилин.
  2. Картопля вимити, очистити, нарізати брусочками і викласти в каструлю. Залити 2 л холодної води і довести до кипіння. Додати обсмажені овочі і лавровий лист. Приправити до смаку сіллю і меленим чорним перцем. Варити на невеликому вогні 15 хвилин.
  3. Рибу покласти в суп і варити до готовності. За 5 хвилин до закінчення часу варіння ввести плавлений сирок. Рибу вийняти, нарізати шматочками, розкласти по тарілках і розлити суп. Посипати рубаною зеленню і подати з грінками з чорного хліба.

Час приготування: 30 хвилин.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here