Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Салат з сиром та шпинатом, присипаний кінзою

0
127

Багато з нас звикли до того, що сирок потрібно подати з цукром, варенням або посмажити з нього сирники, в загальному, має бути солодко, і це не більше ніж стереотип. Кухня південних країн рясніє рецептами солоних салатів зі свіжих овочів з сиром, сирним сиром, бринзою, фетою і тому подібними кисломолочними продуктами. Не останнє місце серед них займає салат з сиром і шпинатом, особливо актуальний на початку літа, коли апетитна зелень тільки з'явилася в городі.

Якщо готувати страву з жирних молочних продуктів, вийде дуже апетитна і ароматна паста, яку можна подати як самостійне блюдо з помідорами, солодким болгарським перцем, начинити піту або лаваш. Загалом, салат з сиром, шпинатом і кінзою - закуска свіжа, трохи гостра, з неймовірно смачним ароматом свіжої кінзи і вибуховими шматочками перцю чилі.

Салат с творогом, шпинатом и кинзой
Салат з сиром та шпинатом, присипаний кінзою

Готуйте салат з сиром, шпинатом і кінзою безпосередньо перед подачею, свіжі овочі та зелень в поєднанні з кисломолочними продуктами не можна зберігати, особливо в теплу пору року.

Салат з сиром, шпинатом і кінзою знадобиться, якщо ви замислюєтеся над тим, що приготувати з шпинату, який влітку в достатку виріс на грядках. Обов'язково скористайтеся цим простим рецептом, не пошкодуєте!

  • Час приготування: 15 хвилин
  • Кількість порцій: 2

Інгредієнти для салату з сиром, шпинатом і кінзою

  • 200 г сиру з жирністю 9%;
  • 30 г сметани;
  • 50 г свіжого шпинату;
  • 20 г зеленої цибулі;
  • 30 г кінзи;
  • 12 стручки червоного перцю чилі;
  • 3 г меленого червоного перцю;
  • 3 г морської солі;
  • зелена цибуля, помідори черрі - для подачі.

Спосіб приготування салату з сиром, шпинатом і кінзою.

Кладемо в глибоку миску жирний, свіжий сир. Якщо в ньому є крупинки, то краще не полінуватися і протерти через дрібне сито, щоб отримати гладку масу, але, в основному, зараз пропонують якісні кисломолочні продукти, тому додаткова їх обробка поступово відходить у минуле.

Разминаем творог
розминаємо сир

Невеликий пучок свіжої кінзи обполіскувати холодною водою, рубаємо дрібно. Кілька пір'я зеленої цибулі ріжемо навскоси, додаємо в кінзу. Краще використовувати тільки зелену частину пера цибулі, а білу залишити для супу або холодник.

Нарезаем кинзу и зелёный лук
Нарізаємо кінзу і зелену цибулю

Листя свіжого шпинату замочуємо у великій кількості холодної води на кілька хвилин, щоб змити пісок і землю, воду обтрушувати, відрізаємо стебла. Звертаємо листя в тугий рулон, шаткуємо тонкими смужками шириною близько 4-5 міліметрів, додаємо в салатник.

Нарезаем шпинат
нарізаємо шпинат

Приблизно 12 стручки червоного гострого чилі ріжемо дрібними кубиками, додаємо до решти інгредієнтів.

Нарезаем острый перец чили
Нарізаємо гострий перець чилі

Приправляємо все меленим червоним гострим перцем і морською сіллю.

Добавляем специи и соль
Додаємо спеції і сіль

Добре перемішуємо інгредієнти, додаємо 1-2 столових ложки жирної сметани, щоб домогтися гладкою і однорідної текстури. За своєю консистенцією сирна паста повинна вийти досить густою, "розмазню" готувати не варто.

Добавляем сметану и перемешиваем
Додаємо сметану і перемішуємо

Ставимо на тарілку кулінарне кільце, заповнюємо його сирною масою. У крижану воду кладемо нарізані уздовж пера смужки зеленої цибулі - через пару хвилин вони перетворяться в симпатичні колечка.

Выкладываем на тарелку салат с творогом, шпинатом и кинзой. Украшаем зеленью и помидорами
Викладаємо на тарілку салат з сиром, шпинатом і кінзою. Прикрашаємо зеленню і помідорами

Прикрашаємо салат з сиром, шпинатом і кінзою помідорами чері, листочками кінзи і кільцями цибулі, відразу подаємо на стіл. Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here