Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Смажені кальмари в клярі

0
32

Частенько на столах можна побачити чіпси і горішки, подані в якості закуски. Хочемо запропонувати вам свій варіант - ситні і хрусткі смажені кальмари в клярі. Приготуйте їх перед приходом гостей і здивуєте всіх своїм кулінарним шедевром. Рецепт простий, так що впоратися зможе будь-хто. Кальмари в клярі Смажені кальмари в клярі

Вам знадобиться:

  • 0,5 кг тушок кальмарів
  • рослинне масло для фритюру
  • зелень
  • овочі для прикраси

Для клярі:

  • 1 склянка борошна
  • 0.5 стіл. ложки рослинної олії
  • сіль за смаком
  • 2 білки
  • 1 стакан води

приготування:

1. Кальмари вимити, очистити, покласти в киплячу воду і варити протягом 3 хв. Потім остудити і нарізати кільцями товщиною 5 мм. крок 1 2. Зробити кляр: борошно, рослинне масло, сіль, білки, воду з'єднати і ретельно перемішати, щоб не було грудочок. крок 2 3. На сковороду налити рослинне масло і розжарити. Кільця кальмарів опустити в кляр, потім обсмажити у фритюрі до золотистого кольору. Подати на стіл, прикрасивши зеленню і овочами. крок 3 Порада: до кальмарів можна приготувати часниковий соус. Для цього потрібно взяти майонез, додати до нього трохи нежирної сметани. Покласти 2-3 зубчики подрібненого часнику, додати трохи дрібно рубаною кінзи і меленого чорного перцю. Все посолити і добре перемішати. Час приготування: 50 хв. В одній порції: 380 ккал. Білки - 21 г, жири - 19 г, вуглеводи - 9 м

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here