Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Вітамінний овочевий салат: все найсвіжіше з грядки

0
176

У головній ролі - ранні овочі прямо з грядки: соковитий редис, ароматний зелений лук і свіжий латук. Цей салат може виступати і в ролі легкого самостійного блюда (наприклад, закуски), і в ролі гарніру (наприклад, до м'яса).

знадобиться:

на 4 порції

  • 600 г білокачанної капусти,
  • 40 г картоплі,
  • по 4 ст. ложки оцту і рослинного масла,
  • по 1 пучку зеленої цибулі, редиски та зеленого листя салату.

приготування:

  1. Всі перераховані овочеві інгредієнти підготувати: вимити й обсушити (при необхідності попередньо перебрати). Капусту нашаткувати. Картоплю очистити, нарізати кубиками і варити 5 хвилин в підсоленій воді. Додати капусту і варити разом ще 5 хвилин. Один ополоник овочевого відвару відлити, овочі відкинути на друшляк.
  2. Овочі і відвар остудити. Для заправки в відвар влити оцет і масло. Посолити, поперчити і залити відварені овочі. Зелену цибулю нарізати дрібними кільцями, редис - тонкими кружечками. Салатні листя розірвати на середні шматочки. Все перемішати з вареними овочами.

Час приготування: 10 хвилин. В одній порції 165 ккал. Білки - 5 г, жири - 6 г, вуглеводи - 25 г.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here