Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Яблучний пиріг з посипкою

0
69

Для кожної господині важливо, щоб страва була не тільки смачним, але і красивим. Тому що саме привабливий зовнішній вигляд збуджує апетит. Хоча аромат цього чудового пирога явно випередить і збере на кухні всіх любителів смачно поїсти.

Яблучний пиріг з посипкою / Яблучний пиріг з посипкою /

знадобиться:

Для тіста:

  • 600 г яблук
  • 1 стіл. ложка лимонного соку
  • 125 г вершкового масла
  • 1 щіпка солі
  • 3 яйця
  • 125 г сиру
  • 200 г борошна
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 1/2 пакетика розпушувача

Для посипання:

  • 75 г вершкового масла
  • 75 г борошна
  • 75 г меленого мигдалю
  • 2 стол. ложки цукрового піску
  • 1 чайн. ложка кориці

складові складові

приготування:

1. Яблука вимити, очистити, розрізати кожне на 4 частини, видалити серцевину і нарізати кубиками. Скропити лимонним соком.

крок 1 Крок 1. Нарізаємо яблука

2. Нагріти духовку до 200 ° С. Для тіста масло збити з цукром і сіллю. Поступово додати яйця і сир. Борошно змішати з розпушувачем і просіяти на сирну масу.

Крок 2. Робимо тісто Крок 2. Робимо тісто

3. Зверху викласти яблука і все ретельно перемішати. Тісто викласти у змащену жиром форму.

Крок 3. Викладаємо тісто у форму Крок 3. Викладаємо тісто у форму

4. Для посипання розтопити масло і змішати з борошном, цукром, мигдалем і корицею. Отриману масу скришити кінчиками пальців і посипати тісто.

Крок 4. Кришимо посипання Крок 4. Кришимо посипання

Випікати 40-50 хв. Остиглий пиріг можна прикрасити красиво нарізаними свіжими яблуками, окропивши їх лимонним соком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here